Venture UP Grand Opening

October 25 2017
Venture UP Grand Opening

The University of Prishtina “Hasan Prishtina” solemnly opened the first venture “Venture UP” during an event at the university library.

VentureUP will serve as an incubator for young entrepreneurs who are students of the University of Prishtina “Hasan Prishtina” who may have different ideas for creating businesses or research studies but have no means to realize them. Venture UP will provide resources for interested students, ranging from student mentoring to share investor contacts etc, USAID TLP Citizens Corps volunteers Fis Malesori, Getoar Krasniqi have contributed their volunteer hours in creating, lunching and now are running the venture.

Other news

September 30 2019

Annual Workplan Workshop TLP AA

September 24 2019

TLP Alumni Association office launch

September 23 2019

Start from Scratch III Mitrovice — Coding Bootcamp

June 19 2019

Dealing with reduction of the number of pupils in schools - TV T7

June 18 2019

Start from Scratch II Prizren—Coding Bootcamp

June 13 2019

TALK - How should we deal with reduction of the number of pupils in our schools?

June 13 2019

Si duhet ta trajtojmë zvogëlimin e numrit të nxënësve në shkolla-TALK at KTV

June 12 2019

Prizmi i Komisionit Evropian mbi ekonomine - Edison Jakurti

June 07 2019

Rritja pa zhvillim ekonomik - Edison Jakurti

May 15 2019

TALK - Who Should Manage Public Enterprises!

May 10 2019

Video highlights of Volunteer of the Year 2019

May 06 2019

Reflektim mbi Angazhimin Qytetar në Kosovë - TALK

May 02 2019

Volunteer of the Year 2019

April 17 2019

Renewable Energy - Bujar Rexhepi

April 12 2019

TALK - Constitution of the Republic of Kosovo 2019

April 12 2019

Lectures across Kosovo - Constitution Week 2019

April 11 2019

Constitution week 2019 - KTV

April 08 2019

Children visit at Constitutional Court - Constitution Week 2019

April 02 2019

Ma i Kaltërti Sy - Lirika Demiri

April 02 2019

24 punëtorët e rënë dhe gjithë të tjerët mes nesh - Edison Jakurti

March 28 2019

TALK “Gender Equality in Public Institutions!”

March 18 2019

Open Office Day!

March 12 2019

Fundraising Training and Strategic Plan Review

February 26 2019

Contribution story Gresa Statovci

February 07 2019

Dren Puka - contribution story

February 01 2019

TLP AA Cares - Safe House in Gjakova

December 20 2018

End of the Year Event

December 18 2018

Kaltrina Ahmeti Volunteer engagement

December 12 2018

TALK- The Effects of the trade agreement of SAA between Kosovo&EU;

December 06 2018

Fis Malesori - Contribution Story

November 27 2018

TALK-Challenges of Higher Education in Kosovo

November 26 2018

Start from Scratch - Programming workshop

November 15 2018

TLP AA Committee meetings

November 13 2018

Flutura Shala - Contribution Story

November 02 2018

TLP AA study visit at Ministry of Local Government Administration

November 02 2018

“Foreign Policy Yearbook” - Arbër Fetahu

October 30 2018

General Assembly Meeting TLP AA 2018

October 03 2018

TLP Alumni Association Last Board Meeting

October 01 2018

Politika e jashtme kosovare dhe nevoja e MPJ-së për reformën e brendshme-Arbër Fetahu

September 25 2018

Qendresa Kukaj session in Ferizaj with Play2Educate

September 21 2018

Milica Jakovljević - Agora discussion “Should I stay, or should I go?”

September 12 2018

Mbi funksionet e korrigjimit të kufijve - Ediosn Jakurti

August 27 2018

TLP AA Signing the MoU with Municipality of Kamenica

July 23 2018

“Needs Assessment of the Higher Education in Kosovo” Report - Gresa Statovci

July 13 2018

Meeting with Kamenica Municipality

July 05 2018

“Orientation to Volunteerism 2018”&“Welcome Home” Video-highlights

June 26 2018

Welcome Home Reception and Orientation to Volunteerism - Cohort 3

June 26 2018

Education is the Edifice of Progress - Visar Xhambazi

June 14 2018

Exchange of knowledge

June 05 2018

TLPAA Executive Board Meeting

May 31 2018

TALK 4 “GDPR” - RTV Dukagjini

May 31 2018

TALK 4 “GDPR” - TV Tribuna Chanel

May 25 2018

TALK 4 - GDPR

May 15 2018

Open Lecture “Civil Service of Republic of Kosovo” - From Shpresa Kaciku TLP Alumni Association

May 11 2018

Volunteer of the Year 2018! Video Highlights  

May 10 2018

First Annual Workplan Workshop - TLP AA

April 30 2018

Volunteer of the Year 2018 - KTV Express show

April 30 2018

Volunteer of the Year 2018 Award Ceremony!

April 17 2018

Constitution Week - Lectures to students in Prizren

April 17 2018

Constitution Week - Lectures to students in Viti

April 17 2018

Constitution Week - Lectures to students in Mitrovicë

April 17 2018

Constitution Week - Lectures to students in Kamenicë

April 12 2018

Constitution Week - 3rd TALK University of Prishtina

April 12 2018

Constitution Week - KTV

April 12 2018

Dite Gashi - Transparencë e llogaridhënie me teknologji blockchain në qeverisje

April 12 2018

Constitution Week -Children visit at Constitutional Court

March 20 2018

Site Visits - Partners

March 09 2018

Kaltrina Temaj contribution at Municipality of Prizren

March 05 2018

Contribution story - Lumbardh Agaj

February 26 2018

TLP AA -Morning show KTV “SOT”

February 23 2018

2nd TALK Event - TLP AA

February 12 2018

Contribution story - Stevan Vukadinovic

February 02 2018

Roberta Osmani - Inflacioni i arsimimit: Kredencializmi

February 02 2018

Contribution story - Linda Shuku

January 29 2018

TLP- Alumni Association Executive Board Meeting

January 24 2018

Contribution story - Meriton Qerimi

January 18 2018

Class of Python course from Dardan Xhymshiti and Taulant Ymeri

January 12 2018

Contribution story - Burbuqe Muhadri

December 19 2017

TALK & End of the Year Event

December 08 2017

TLP-Alumni Association Committee meetings

December 05 2017

International Volunteer Day!

December 01 2017

TLP Graduates meeting Prime Minister Mr. Ramush Haradinaj

December 01 2017

Haradinaj: Investing in education is a necessity for Kosovo

November 30 2017

TLP Alumni Association Executive Board Meeting

November 17 2017

Video highlights of General Assembly Meeting of TLP Alumni Association  

November 16 2017

Dite Gashi’s - “Kriptomonedhat dhe ICO”

November 10 2017

Nertile Latifi and Erblin Hoxha at RTV 21

November 10 2017

Tringa Gashi and Labeat Fejza at Tribuna Channel

November 06 2017

General Assembly Meeting - TLP Alumni Association

October 25 2017

Introduction to Java Programming and Data Structures from Dardan and Taulant

October 25 2017

Communication Strategy of SAA from Dardan Beka

October 24 2017

PPDL welcomes Citizens Corps volunteers in their team!

September 25 2017

Nënvlerësimi i kontributit të grave në ekonomi - Dita Dobranja

September 21 2017

TLP Alumni Association - Strategic Planning

September 14 2017

Contribution Story - Elion Gerguri

September 05 2017

Kur do të bëhet grevë për kushtet e punës në shkolla? - Gezim Zeqiri

August 18 2017

“Accounting, Finance and Legal Advice” - Training from Driton Pustina and Flamur Avdullahu at ICK

August 14 2017

INTERPOL: Rëndësia e anëtarësimit dhe angazhimi i diplomacisë kosovare - Zana Idrizi

August 09 2017

Drejt përmirësimit të cilësisë së ajrit në Prishtinë - Bujar Rexhepi

July 13 2017

Problemi kombëtar i mosvijimit të shkollimit të detyruar - Bujar Rexhepi